Csoportok

senior korosztályú csoport 2012 szeptemberében kezdte meg mazsorettes pályafutását. Az akkor még alsós korosztályú lányok gyors fejlődésének, kitartásának, az otthoni szorgalomnak és a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően 2014-ben első helyezést értek el a Magyar Mazsorett Szövetség országos versenyén, 2018-ban pedig az MLTSZ versenyén Európa Bajnok címet szereztek. A lányok minden évben edzőtáborokon vesznek részt, amely segíti a fizikai állóképességüket is, mindezt hangulatos környezetben, csapatépítő jelleggel. 

Edző: Házenauer Vivien

A junior korosztályú csoport az első olyan csapat az egyesületben, ahol több iskola azonos képességű és hasonló motiváltásgú diákjai lettek összeválogatva. Homogenitásuknak köszönhetően kiváló eredményeket érnek el versenyeken és csapatban is barátként, szeretettel dolgoznak együtt. 2018 óta számos rendezvényen és versenyen szerepeltek, bizonyítva ügyességüket, elszántságukat és tehetségüket. 

Edző: Házenauer Vivien

A cadett korosztályú gyárvárosi csoport 1990-ben alakult Mosgai Miklósné vezetésével. Egyesületünk 2016-ban vette át az iskolában már hagyománnyá alakult sport irányítását. Jelenleg a tagok többsége alsós tagpozatú lányokból áll, akik rendszeresen vesznek részt iskolai rendezvényeken, fellépéseken és versenyeken.

Edző: Polgár Petra

A cadett korosztályú  lányok egy nagyobb csoport bontása során formáltódtak újjá. Az alsó tagozatos lányok több iskolából- Pécsről, Bogádról és Orfűről- járnak a heti két edzésre. Az összetartó csapat jó hangulatú próbáinak eredménye, hogy már két éve versenyszinten táncolnak. Edzőjük lelkesedésének köszönhetően a tagok kis- illetve nagyformációval, bot és mix kategóriában is színpadra tudnak állni az elkövetkezendő versenyeken.

Edző: Dittrich Edina

Pécsváradon 2017-ben indult mazsorett oktatás. Azóta a csoport látszáma nagyott nőtt. A lányok számos versenyen, megmérettetésen bizonyították rátermettségüket. A tagok hajékonyságának köszönhetően a versenyek többségén mix illetve pom kategóriában indulnak. 

Edző: Marton Zita

A mini korosztályú csoport 2019-ben indult a Pécsi Református Kollégium támogatásával.  Az alsó tagozatos lányok iskolai szakkör keretein belül látogatják az edzéseket és készülnek fel a jövő évi versenyekre. Jelenleg a mazsorett sport alaplépéseit illetve alapforgatásait sajátítják el, fejlesztik ritmusérzéküket és tanulnak csapatban dolgozni. 

Edző: Házenauer Vivien